Galerie Foto

Echipajul scolii noastre coordonat de prof Achim Mihaela a câștigat premiul I la concursul Prietenii pompierilor si s-a calificat la faza nationala. Au fost premiați de catre dl Florin Mănuc, Secretar General Primaria Sector 5 si de catre Alexandru Lazarov, Director General al Centrului Cultural si de Tineret “Ștefan Iordache”. Succes, dragii noștri!

ZIUA PORȚILOR DESCHISE 28 aprilie 2023.
Și soarele a zămbit azi prichindeilor dornici să cunoască școala în care, din toamnă, vor deveni învățăcei. S-au deschis nu numai porțile școlii, ci și sufletele micuților curioși care ne-au pășit pragul. Ne-am cunoscut, ne-am jucat, am alungat temeri și ne-am făcut noi prieteni. Vă așteptăm ca, din toamnă, să începemăimpreună o călătorie de poveste! Inscrierile la clasa pregătitoare se vor desfășura în perioada 3 - 18 mai 2023, la secretariatul școlii, ăn sediul din str . Serg Gheorghe Donici nr.4A.

Sprijin pentru Ucraina

Pregătiţi pentru începerea noului an şcolar


ZIUA PORȚILOR DESCHISE

Azi, la noi la școală, nu numai porțile s-au deschis, ci și ochii, și gurile în zâmbete largi și râsete zglobii, și sufletele noastre- colegi, părinți, copii! Atmosfera caldă, primitoare, activitățile derulate de colegele noastre, cu ajutorul personalului școlii, al elevilor mai mari, soarele prietenos, toate au contribuit la minunata zi! Ne-am bucurat să regăsim printre vizitatori foști elevi ai școlii- acum părinți de viitori școlari, foste cadre didactice ale școlii-acum bunici de viitori școlari! Ne dorim ca entuziasmul de azi să se păstreze și chiar să devină molipsitor. Vă multumim tuturor pentru ziua minunată petrecută împreună!

5 septembrie.
Început de toamnă, de școală, de drum... Bucuria revederii, emoția necunoscutului, prieteni vechi, prieteni noi, zâmbete cât cuprinde..... Elevii noștri pornesc într-o minunată călătorie a cunoașterii de sine și a lumii, alături de dascălii lor, în două sedii, unul în Gh. Donici, iar altul în Calea Rahovei 266 - 268. Mulțumiri celor care au făcut toate acestea posibile - Primăriei sectorului 5, conducerii instituției gazdă! Un an școlar cu succese și împliniri tuturor , mici și mari!